engels leren voor kinderen
taal veritate  

Engels leren voor kinderen: Een stap naar internationale communicatie!

Engels leren voor kinderen: Een waardevolle investering in de toekomst

In een steeds meer geglobaliseerde wereld wordt het beheersen van de Engelse taal steeds belangrijker. Het vroeg aanleren van Engels aan kinderen biedt talloze voordelen en legt een solide basis voor hun toekomstige succes.

Het leren van Engels op jonge leeftijd heeft vele voordelen. Ten eerste hebben kinderen op jonge leeftijd een grote taalgevoeligheid en zijn ze in staat om nieuwe talen gemakkelijk en snel te absorberen. Ze hebben nog geen last van eventuele taalbarrières die volwassenen kunnen ervaren, waardoor ze zich vrijer kunnen uitdrukken en zich beter kunnen aanpassen aan verschillende culturen.

Daarnaast opent het beheersen van het Engels de deuren naar een wereld vol mogelijkheden. Het is een wereldtaal die wordt gesproken door miljoenen mensen over de hele wereld. Door Engels te leren, vergroten kinderen hun communicatieve vaardigheden en verbreden ze hun horizon. Ze kunnen gemakkelijker contact maken met mensen van verschillende nationaliteiten, culturen en achtergronden.

Het vroeg aanleren van Engels heeft ook positieve effecten op cognitieve vaardigheden. Onderzoek heeft aangetoond dat tweetalige kinderen beter zijn in probleemoplossend denken, creativiteit en flexibiliteit in het denken. Het leren van twee talen helpt bij het ontwikkelen van taalkundige vaardigheden, geheugenvermogen en concentratie.

Gelukkig zijn er talloze leuke en interactieve manieren om Engels aan kinderen te leren. Spelletjes, liedjes, verhalen en films in het Engels kunnen allemaal worden gebruikt om de taal op een speelse manier te introduceren. Daarnaast zijn er ook speciale taalprogramma’s en cursussen beschikbaar die zijn ontworpen om kinderen stap voor stap te begeleiden bij het leren van Engels.

Het is belangrijk om Engels leren voor kinderen leuk en motiverend te maken. Door positieve versterking, lof en beloningen kunnen kinderen gemotiveerd blijven en plezier beleven aan het leerproces. Het is ook nuttig om de lessen af te stemmen op de interesses van het kind, zodat ze gemotiveerd blijven om te leren.

Engels leren op jonge leeftijd is een waardevolle investering in de toekomst van kinderen. Het stelt hen in staat om wereldburgers te worden, met meer kansen in hun persoonlijke en professionele leven. Het opent de deuren naar internationale educatieve mogelijkheden en vergroot hun kansen op een succesvolle carrière.

Dus laten we onze kinderen aanmoedigen om Engels te leren! Laten we hen inspireren om nieuwe talen te ontdekken, culturen te verkennen en hun horizon te verbreden. Door hen deze waardevolle vaardigheid bij te brengen, geven we hen een voorsprong in onze steeds meer verbonden wereld.

 

9 Tips voor het leren van Engels voor kinderen

  1. Begin met het leren van basiswoorden, zoals kleuren, cijfers en dagen van de week.
  2. Kijk samen naar Engelse films en cartoons om je kind te helpen de taal te begrijpen.
  3. Zing Engelse liedjes met je kind om het de taal op een leuke manier te laten leren.
  4. Maak gebruik van educatieve apps of websites die speciaal zijn ontworpen voor kinderen die Engels willen leren.
  5. Organiseer spelletjes in het Engels om je kind bezig te houden en zijn/haar kennis uit te breiden.
  6. Neem je kind mee naar Engelse evenementen of activiteiten in jouw buurt, zoals filmavonden, theatervoorstellingen of festivals waar mensen Engels spreken.
  7. Speel bordspellen in het Engels met je kind om zijn/haar woordenschat uit te breiden en de taal levendig te houden .
  8. Verzamel Engelstalige boekjes voor peuters en kleuters die simpele woordenschat bevatten om hun interesse aan te wakkeren .
  9. Praat veel met je kind in het Engels tijdens dagelijkse activiteiten zoals boodschappengedoe of auto rijden; dit helpt hen hun vaardigheden verbeteren!

Begin met het leren van basiswoorden, zoals kleuren, cijfers en dagen van de week.

Een geweldige tip om Engels te leren voor kinderen is om te beginnen met het leren van basiswoorden, zoals kleuren, cijfers en dagen van de week. Dit legt een stevige basis voor hun taalvaardigheid en helpt hen vertrouwen op te bouwen in het gebruik van de Engelse taal.

Het leren van basiswoorden is een effectieve manier om kinderen bekend te maken met de klanken en uitspraak van het Engels. Door kleuren zoals “rood” en “blauw” te leren, of cijfers zoals “één” en “tien”, kunnen kinderen gemakkelijk nieuwe woorden onthouden en herkennen. Ze kunnen deze woorden ook toepassen in dagelijkse situaties, waardoor ze hun woordenschat vergroten.

Daarnaast zijn de dagen van de week belangrijk omdat ze kinderen helpen bij het begrijpen en structureren van tijd. Door de dagen in het Engels te leren, kunnen kinderen gemakkelijk communiceren over afspraken, planningen en routines. Dit helpt hen niet alleen bij het leren van de taal, maar ook bij het ontwikkelen van organisatorische vaardigheden.

Het leren van basiswoorden kan op verschillende leuke manieren worden gedaan. Spelletjes, liedjes en interactieve activiteiten kunnen allemaal worden gebruikt om kinderen enthousiast te maken over het leren van nieuwe woorden. Het is ook handig om visuele hulpmiddelen zoals flashcards of afbeeldingen te gebruiken om de betekenis van woorden te versterken.

Door te beginnen met het leren van basiswoorden leggen we een solide basis voor het leerproces van kinderen. Het helpt hen vertrouwen op te bouwen in hun taalvaardigheid en motiveert hen om verder te gaan met het leren van de Engelse taal. Bovendien kunnen ze deze woorden toepassen in hun dagelijks leven, waardoor ze de taal op een praktische manier kunnen oefenen.

Dus laten we beginnen met het leren van basiswoorden! Laten we kinderen enthousiast maken over het ontdekken van nieuwe woorden, kleuren, cijfers en dagen van de week in het Engels. Door dit te doen, geven we hen een sterke start in hun reis naar tweetaligheid en helpen we hen om hun communicatieve vaardigheden te ontwikkelen.

Kijk samen naar Engelse films en cartoons om je kind te helpen de taal te begrijpen.

Een leuke en effectieve manier om kinderen te helpen Engels te leren, is door samen naar Engelse films en cartoons te kijken. Dit kan een leuke activiteit zijn waarbij ze niet alleen plezier hebben, maar ook hun taalvaardigheden ontwikkelen.

Door naar Engelse films en cartoons te kijken, worden kinderen blootgesteld aan het natuurlijke ritme en de intonatie van de taal. Ze kunnen luisteren naar echte gesprekken tussen personages en wennen aan het Engelse accent. Dit helpt hen om de uitspraak en woordenschat beter te begrijpen.

Bovendien bieden films en cartoons visuele ondersteuning, wat het begrip van de taal vergemakkelijkt. Kinderen kunnen de context van de scènes begrijpen door middel van beelden en gebaren, waardoor ze beter kunnen volgen wat er gezegd wordt.

Om het meeste uit deze activiteit te halen, kun je ervoor kiezen om ondertiteling in het Nederlands of in het Engels in te schakelen. Begin met Nederlandse ondertiteling zodat je kind de verhaallijn kan volgen. Na verloop van tijd kun je overschakelen naar Engelse ondertiteling om hen te helpen woorden en zinnen visueel te koppelen aan hun betekenis.

Het is belangrijk om actief betrokken te zijn tijdens het kijken naar films en cartoons. Stel vragen over wat er gebeurt, vraag naar de betekenis van bepaalde woorden of leg uit wat er gezegd wordt als je kind iets niet begrijpt. Op deze manier wordt het kijken naar films en cartoons een interactieve leerervaring.

Bovendien kun je na het kijken van de film of cartoon praten over wat je kind heeft gezien. Vraag hen om hun favoriete scènes te beschrijven of om een kort verhaal te vertellen met behulp van de Engelse woorden en zinnen die ze hebben gehoord. Dit helpt hen om de taal actief te gebruiken en versterkt hun begrip.

Het kijken naar Engelse films en cartoons is niet alleen een leuke manier om tijd door te brengen, maar het helpt kinderen ook om hun luister- en spreekvaardigheid in het Engels te ontwikkelen. Het is een praktische tip die gemakkelijk kan worden geïntegreerd in het dagelijks leven van je kind. Dus pak wat popcorn, kruip gezellig samen op de bank en geniet van een leerzame filmavond in het Engels!

Zing Engelse liedjes met je kind om het de taal op een leuke manier te laten leren.

Zingend Engels leren: Een leuke manier om kinderen de taal te laten ontdekken

Wat is er nu leuker dan zingen? Het is niet alleen een geweldige manier om plezier te hebben, maar het kan ook een effectieve manier zijn om kinderen Engels te leren. Door Engelse liedjes met je kind te zingen, kunnen ze op een speelse en boeiende manier de taal ontdekken.

Het zingen van Engelse liedjes heeft vele voordelen voor het taalverwervingsproces van kinderen. Ten eerste helpt het hen bij het ontwikkelen van een gevoel voor ritme en melodie, wat hun luistervaardigheid en uitspraak ten goede komt. Ze leren nieuwe woorden en zinnen op een natuurlijke en intuïtieve manier, terwijl ze genieten van de muziek.

Daarnaast stimuleert het zingen van Engelse liedjes de geheugenfunctie bij kinderen. Melodieën en rijmpjes maken informatie gemakkelijker te onthouden. Dit betekent dat ze de geleerde woorden en zinnen gemakkelijker kunnen onthouden en toepassen in andere contexten.

Bovendien biedt het zingen van Engelse liedjes een interactieve leerervaring. Kinderen kunnen meezingen, klappen, dansen en gebaren maken terwijl ze de tekst volgen. Dit bevordert hun betrokkenheid bij het leerproces en maakt het leuk en boeiend.

Gelukkig zijn er talloze Engelse kinderliedjes beschikbaar die speciaal zijn geschreven om kinderen te helpen bij het leren van de taal. Deze liedjes zijn vaak eenvoudig en herhalend, wat het gemakkelijk maakt voor kinderen om ze te begrijpen en mee te zingen. Je kunt ze vinden op cd’s, online platforms en zelfs op educatieve apps.

Dus waar wacht je nog op? Zet wat vrolijke Engelse liedjes op en begin met zingen met je kind! Het zal niet alleen een leuke activiteit zijn, maar ook een waardevolle manier om hun Engelse taalvaardigheden te verbeteren. Zing samen, dans samen en geniet van het avontuur van het ontdekken van een nieuwe taal.

Onthoud dat consistentie belangrijk is bij het leren van een nieuwe taal. Plan regelmatig tijd in om samen liedjes te zingen en moedig je kind aan om de geleerde woorden en zinnen in andere situaties te gebruiken. Met deze leuke en interactieve aanpak zal je kind al snel vertrouwd raken met de Engelse taal.

Dus laat de muziek beginnen! Zingend Engels leren is niet alleen educatief, maar ook een onvergetelijke ervaring voor jou en je kind.

Maak gebruik van educatieve apps of websites die speciaal zijn ontworpen voor kinderen die Engels willen leren.

Maak leren leuk met educatieve apps en websites voor kinderen die Engels willen leren!

In de moderne digitale wereld zijn educatieve apps en websites een geweldige manier om kinderen te helpen bij het leren van Engels. Speciaal ontworpen voor kinderen, bieden deze interactieve platforms een leuke en boeiende manier om de Engelse taal te verkennen.

Educatieve apps en websites hebben talloze voordelen als het gaat om het leren van Engels. Ze bieden gevarieerde activiteiten, zoals spelletjes, quizzen, liedjes en verhalen, die zijn afgestemd op de leeftijd en het taalniveau van het kind. Dit maakt het leerproces niet alleen effectief, maar ook leuk en motiverend.

Met behulp van deze apps en websites kunnen kinderen op hun eigen tempo leren. Ze kunnen zelfstandig oefenen en herhalen, waardoor ze hun vaardigheden stap voor stap kunnen verbeteren. Bovendien bieden veel van deze platforms beloningen en positieve versterking, wat de motivatie van kinderen vergroot.

Educatieve apps en websites zijn ook handig omdat ze overal toegankelijk zijn. Of het nu thuis is, onderweg of tijdens vakanties, kinderen kunnen altijd blijven oefenen met hun Engelse taalvaardigheden. Dit maakt het leren flexibel en past zich aan aan de drukke agenda’s van gezinnen.

Het is belangrijk om te kiezen voor betrouwbare educatieve apps en websites die speciaal zijn ontworpen voor kinderen. Zorg ervoor dat ze inhoud bevatten die geschikt is voor de leeftijd van het kind en dat ze voldoen aan hoge educatieve normen. Ouderlijk toezicht en begeleiding zijn ook essentieel om ervoor te zorgen dat kinderen veilig en effectief gebruik kunnen maken van deze digitale leermiddelen.

Dus waarom niet profiteren van de mogelijkheden die educatieve apps en websites bieden? Maak leren leuk en boeiend voor kinderen die Engels willen leren. Laat ze op een interactieve manier kennismaken met de taal, terwijl ze tegelijkertijd hun vaardigheden ontwikkelen. Met educatieve apps en websites kunnen kinderen op een speelse manier de Engelse taal ontdekken en zichzelf voorbereiden op een wereld vol kansen!

Organiseer spelletjes in het Engels om je kind bezig te houden en zijn/haar kennis uit te breiden.

Een leuke en effectieve manier om je kind te helpen bij het leren van Engels is door spelletjes te organiseren in deze taal. Spelletjes zijn niet alleen leuk en boeiend, maar ze bieden ook een geweldige gelegenheid om de kennis van je kind uit te breiden.

Door spelletjes in het Engels te spelen, wordt je kind blootgesteld aan de taal op een speelse en interactieve manier. Dit helpt hen om vertrouwd te raken met verschillende woorden, zinnen en grammaticale structuren. Bovendien stimuleert het spelen van spelletjes in het Engels hun luister- en spreekvaardigheid.

Er zijn talloze spelletjes die je kunt organiseren om je kind bezig te houden en tegelijkertijd hun kennis van het Engels uit te breiden. Denk aan memoryspelletjes waarbij ze Engelse woorden moeten matchen, bordspellen waarbij ze vragen moeten beantwoorden in het Engels of zelfs simpele rollenspellen waarbij ze verschillende situaties naspelen en communiceren in het Engels.

Een ander idee is om samen met je kind leuke liedjes in het Engels te zingen. Dit helpt niet alleen bij de uitspraak, maar ook bij het onthouden van nieuwe woorden en zinnen. Je kunt ook creatief worden door samen verhalen te verzinnen en ze in het Engels voor te lezen of zelfs kleine toneelstukjes opvoeren waarbij jullie allemaal Engelse dialogen gebruiken.

Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt dat de spelletjes leuk zijn en aansluiten bij de interesses van je kind. Op die manier zal je kind gemotiveerd blijven en plezier beleven aan het leren van Engels. Moedig hen aan, geef complimenten en beloningen om hun inzet te waarderen.

Door spelletjes in het Engels te organiseren, geef je je kind een waardevolle leerervaring terwijl ze zich vermaken. Ze zullen niet alleen hun woordenschat en taalvaardigheden vergroten, maar ook zelfvertrouwen opbouwen in het spreken van Engels. Dus waar wacht je nog op? Haal die spelletjes tevoorschijn en begin met plezier Engels te leren!

Neem je kind mee naar Engelse evenementen of activiteiten in jouw buurt, zoals filmavonden, theatervoorstellingen of festivals waar mensen Engels spreken.

Engels leren voor kinderen: Bezoek Engelse evenementen in jouw buurt

Een geweldige manier om kinderen te laten wennen aan de Engelse taal en cultuur is door ze mee te nemen naar Engelse evenementen of activiteiten in jouw buurt. Of het nu gaat om filmavonden, theatervoorstellingen of festivals waar mensen Engels spreken, dit soort ervaringen kunnen een waardevolle bijdrage leveren aan hun taalontwikkeling.

Door je kind bloot te stellen aan de Engelse taal in een authentieke context, kunnen ze de taal op een natuurlijke en leuke manier ervaren. Ze zullen worden ondergedompeld in een omgeving waarin ze mensen horen praten in het Engels, wat hen kan helpen bij het ontwikkelen van luistervaardigheden en uitspraak.

Filmavonden zijn bijvoorbeeld geweldige gelegenheden om samen met je kinderen te genieten van Engelstalige films. Dit kan variëren van animatiefilms tot avonturenfilms die geschikt zijn voor hun leeftijdsgroep. Terwijl je samen naar de film kijkt, kunnen jullie praten over de verhaallijn en nieuwe woorden leren die in de film worden gebruikt.

Theatervoorstellingen bieden ook een unieke kans voor kinderen om acteurs live op het podium Engels te horen spreken. Het visuele aspect van theater helpt hen de betekenis van woorden en zinnen beter te begrijpen. Bovendien kunnen interactieve voorstellingen waarbij kinderen worden aangemoedigd om mee te doen, hun zelfvertrouwen vergroten en hen aanmoedigen om Engels te spreken.

Festivals die zich richten op Engelstalige culturen zijn ook geweldige plekken om met je kinderen naartoe te gaan. Denk aan internationale festivals, waarbij verschillende landen en culturen worden vertegenwoordigd. Hier kunnen kinderen in contact komen met mensen die Engels spreken en leren over verschillende tradities en gebruiken.

Het meenemen van je kind naar Engelse evenementen of activiteiten in jouw buurt is niet alleen leuk, maar ook educatief. Het stelt hen bloot aan de Engelse taal op een interactieve manier, waardoor ze hun woordenschat kunnen vergroten, luistervaardigheden kunnen ontwikkelen en zelfvertrouwen kunnen opbouwen bij het spreken van Engels.

Dus kijk eens naar de evenementenkalender in jouw buurt en ontdek welke mogelijkheden er zijn om je kinderen onder te dompelen in de Engelse taal. Het zal niet alleen hun taalvaardigheden verbeteren, maar ook hun culturele bewustzijn vergroten en hen helpen groeien als wereldburgers.

Speel bordspellen in het Engels met je kind om zijn/haar woordenschat uit te breiden en de taal levendig te houden .

Engels leren kan soms een uitdaging zijn, vooral voor kinderen. Maar wie zegt dat leren saai moet zijn? Een leuke en interactieve manier om Engels te oefenen met je kind is door samen bordspellen te spelen.

Bordspellen bieden een geweldige gelegenheid om de woordenschat van je kind uit te breiden en tegelijkertijd plezier te hebben. Door spellen in het Engels te spelen, worden kinderen blootgesteld aan nieuwe woorden en zinnen, terwijl ze ook hun luister- en spreekvaardigheid verbeteren.

Kies bordspellen die geschikt zijn voor de leeftijd van je kind. Er zijn talloze opties beschikbaar, variërend van eenvoudige spellen met kleuren en cijfers tot meer complexe spellen met verhalende elementen. Het belangrijkste is dat het spel leuk is en aansluit bij de interesses van je kind.

Tijdens het spelen kun je actief de Engelse woorden benoemen die relevant zijn voor het spel. Benoem bijvoorbeeld de kleuren, vormen, dieren of objecten die op het spelbord staan. Moedig je kind aan om deze woorden na te zeggen of ze zelfs in zinnen te gebruiken.

Daarnaast kun je tijdens het spel vragen stellen in het Engels om de taalvaardigheid van je kind verder te ontwikkelen. Vraag bijvoorbeeld: “Welke kleur heeft jouw pion?” of “Hoeveel stappen moet je nog zetten?” Dit helpt je kind om de taal actief te gebruiken en te oefenen met het formuleren van zinnen.

Bordspellen bieden ook de mogelijkheid om sociale interactie te bevorderen. Nodig vriendjes of familieleden uit om mee te spelen, zodat je kind kan communiceren in het Engels met anderen. Dit vergroot hun zelfvertrouwen en helpt hen om de taal in een natuurlijke context te gebruiken.

Het spelen van bordspellen in het Engels is een leuke en effectieve manier om de woordenschat van je kind uit te breiden en de taal levendig te houden. Het creëert een positieve leerervaring waarbij plezier en educatie hand in hand gaan. Dus pak die dobbelstenen, kaarten of speelborden erbij en geniet samen van het spelenderwijs leren van Engels!

Verzamel Engelstalige boekjes voor peuters en kleuters die simpele woordenschat bevatten om hun interesse aan te wakkeren .

Engels leren voor kinderen: Verzamel Engelstalige boekjes om hun interesse te wekken

Het verzamelen van Engelstalige boekjes voor peuters en kleuters is een geweldige manier om hun interesse in de Engelse taal aan te wakkeren. Deze boekjes bevatten vaak eenvoudige woordenschat en kleurrijke illustraties die kinderen aanspreken en enthousiast maken om meer te leren.

Voor jonge kinderen is het belangrijk om Engels op een speelse en leuke manier te introduceren. Door ze voor te lezen uit Engelstalige boekjes, kunnen ze op een natuurlijke manier wennen aan de klanken en woorden van de taal. Ze zullen genieten van de interactie met de verhalen en afbeeldingen, terwijl ze onbewust nieuwe woorden oppikken.

Het gebruik van boekjes met eenvoudige woordenschat is essentieel in deze fase van het leerproces. Kinderen kunnen gemakkelijk vertrouwd raken met basiswoorden zoals kleuren, dieren, fruit en dagelijkse activiteiten. Door herhaling en visuele ondersteuning kunnen ze deze woorden beter onthouden en toepassen in hun dagelijks leven.

Daarnaast bieden Engelstalige boekjes ook de mogelijkheid om de luistervaardigheid van kinderen te ontwikkelen. Terwijl ze naar jouw stem luisteren terwijl je voorleest, wennen ze aan het ritme en de intonatie van het Engels. Dit helpt hen bij het begrijpen en interpreteren van gesproken Engels, wat een belangrijke vaardigheid is bij het communiceren met Engelssprekenden.

Het verzamelen van Engelstalige boekjes kan een leuke en interactieve activiteit zijn voor zowel ouders als kinderen. Samen kunnen jullie naar de bibliotheek gaan of online op zoek gaan naar boekjes die geschikt zijn voor de leeftijd van jullie kind. Het is ook een geweldige gelegenheid om quality time door te brengen en de liefde voor lezen te bevorderen.

Dus, als je je kind wilt stimuleren om Engels te leren, vergeet dan niet om Engelstalige boekjes toe te voegen aan hun leescollectie. Deze boekjes zullen hun interesse wekken, hun woordenschat vergroten en hen helpen bij het ontwikkelen van belangrijke taalvaardigheden. Door op jonge leeftijd in aanraking te komen met de Engelse taal, leggen we een sterke basis voor hun toekomstige taalontwikkeling.

Praat veel met je kind in het Engels tijdens dagelijkse activiteiten zoals boodschappengedoe of auto rijden; dit helpt hen hun vaardigheden verbeteren!

Engels leren voor kinderen: Praat veel met je kind in het Engels tijdens dagelijkse activiteiten

Wil je de Engelse taalvaardigheid van je kind verbeteren? Een eenvoudige en effectieve manier om dit te doen, is door veel in het Engels met je kind te praten tijdens dagelijkse activiteiten zoals boodschappen doen of autorijden. Dit helpt hen hun vaardigheden te verbeteren en vertrouwen op te bouwen in het spreken van de taal.

Tijdens deze alledaagse bezigheden kun je eenvoudige zinnen en woorden gebruiken om met je kind te communiceren. Bijvoorbeeld, terwijl je samen boodschappen doet, kun je vragen stellen zoals “Wat willen we kopen voor het avondeten?” of “Kun jij me helpen deze appels uitkiezen?” Door dit soort gesprekken aan te gaan, krijgen kinderen de kans om nieuwe woorden en zinsstructuren te leren en ze toe te passen in praktische situaties.

Het praten in het Engels tijdens autoritten kan ook een geweldige manier zijn om de taalvaardigheid van je kind te bevorderen. Je kunt bijvoorbeeld liedjes in het Engels afspelen en samen meezingen, of eenvoudige spelletjes spelen zoals “I spy” waarbij je objecten benoemt die je onderweg ziet. Dit maakt leren leuk en interactief, waardoor kinderen gemotiveerd blijven om de taal actief te gebruiken.

Door regelmatig met je kind in het Engels te praten tijdens dagelijkse activiteiten, geef je hen de kans om de taal in een natuurlijke context te ervaren. Ze zullen wennen aan het horen en spreken van Engels, waardoor ze hun woordenschat vergroten en hun uitspraak verbeteren. Bovendien helpt deze aanpak ook bij het opbouwen van zelfvertrouwen, omdat kinderen merken dat ze in staat zijn om effectief te communiceren in een andere taal.

Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het praten in het Engels met je kind tijdens dagelijkse activiteiten. Het zal niet alleen hun taalvaardigheid verbeteren, maar ook hun wereld vergroten en hen voorbereiden op een succesvolle toekomst.

Leave A Comment

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.